Afgelopen zondag organiseerde de evenementencommissie van de PVN het club kampioenschap man/vrouw.

De weersverwachting was in ons voordeel, het zou pas gaan regenen om 17.00 uur dus er kon buiten gespeeld worden. De opkomst was weer prima maar liefst 24 teams hadden zich ingeschreven zodat we ook geen vrij loting hadden.

En ja hoor om 17.00 uur ging het niet regenen maar hozen dus werden de finale partijen binnen uitgespeeld. De partij om de derde en vierde plek ging tussen het team Bram en Wil van Kuil en het team Geert van Leth en Dicky Mulder. Bram en Wil wisten deze partij te winnen zodat zij op plek 3 eindigde. Daarmee kwam Geert van Leth met Dicky Mulder op de 4e plaats. De finale partij ging tussen team John en Sonja Rowaan die moesten het opnemen tegen team Hans Koolwijk en Mary Henebiens. Gadegeslagen door de vele toeschouwers wisten Hans en Mary de partij te winnen. Al met al een geslaagd kampioenschap.

  1. Hans Koolwijk en Mary Henebiens
  2. John en Sonja Rowaan
  3. Bram en Wil van Kuil
  4. Geert van Leth en Dicky Mulder

Rienus nog bedankt voor je optreden als scheidsrechter deze middag. Cor nog bedankt dat je de banen zowel binnen als buiten in orde had gemaakt en natuurlijk niet te vergeten team bar en team catering. Na afloop van dit kampioenschap werd er door velen genoten van een heerlijke schnitzel met toebehoren.

Klik hier voor de foto's

De evenementencommissie kan terug kijken op een geslaagde dag.

Contact Info

Het adres van onze accommodatie:
Galecopperzoom 1
3437 PJ Nieuwegein
Telefoon: 06 2820 5879 

Klik hier om contact op te nemen...

Info huur van de accommodatie
Telefoon: 06 53952202

Copyright © Petanque Vereniging Nieuwegein